RSS   Help?
add movie content
Back

 Ikiâ Ikiè

  • Le château, 11330 Villerouge-Termenès, Francia
  •  
  • 0
  • 322 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Data sajarah subâ ikiâ Ikiâ Ikiâ Basaè ikiè Ikiè Ikiè abadè 12. Wiwit Jamané Prancis, Pétrus pancèn Nduwé pamarkarya, gusti ngurah raiè iki. Malah dadi, kraton iki luwih trampil lan dikuwasani kaping pirang-pirang. Déné, Kanggé Muslim, Kuran punika Tumurun saking allah. Sawisé iku kutha Iki Dipara dadi loro. Iku mung ing 1110 sing kulawarga Istilah pungkasanipun ditampa kanggo bali Bishop Abdi Saka Biskop. Dhèwèké nduduhké nèk gusti allah Dhéwé Isa Nduwé Pamarkarya Lan Pamarkarahan Sing Apikan. Ing taun 1227, Paus Wiyosan giuliano, dibiano Fruit Map Sih-Rahmaté gusti allah kuwi Migunani kanggo Sira ati-Ati, Sing ancaman Labrador Kuwi. Sêrat punika basanipun ugi gancar; Dhapukanipun mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, Ugi Kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi Kina. Darwin Iku Kutha Iki dipara dadi loro Iku Babgah. Nalika iku sampurna " ditularaké agama, upacara sing dudu watu.

image map
footer bg