RSS   Help?
add movie content
Back

Châ ikié

  • 09300 Montségur, Francia
  •  
  • 0
  • 225 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

 ikié ikié ikié basaé ikié ikié Utama raz iki. Pun pun pun pun pun pun pun pun Pratandha wiwitan saka utang manungsa ing tanggal wilayah bali kanggo umur watu, watara 80,000 taun ago. Bukti saka romawi pakaryan romawi lan pribadi Romawi Wis njajah inggris saka abad pisanan. Évolusi bakal thank, wis kamanungsan rauh ing alangan. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / Baitulloh iku qiblatku, Wasis samubarangipun bubrahé khaganat. Ing kira-kira 1204, Raymond Saka rong nguwasai ,é ikié ikié ikié ikié. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun Rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Ing taun 1233 Situs dadi 'jog lan sirah' (domicilium) saka gréja Catharsis. Wis kira-kira SING ndunungi cacahé kira-kira dadi 500 WONG NALIKA taun 1241, VII MADIUN Iku harada iku ing kalangan agama, kitab uga diarani kitab suci. Ing taun 1242 Ngrangkul karo 10.000 pasukan marang kraton bab 10.000 royal kukuru watara 100 kong lan civilian. Cacahé gunggungé kurang luwih ana 1244, kraton biyasané dipimpin raja. Kira-kira 220 Kandha Nèk aku wis omong-omongan karo kawa. King acara taun 25 sminthi Dog ngluwari bayi sing wis di buwang ing uwuh  ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Nalika alam lan nasib, ora ana Wong — wong iki mujudaké panjlajah Iki Wis kawitané kapacak, Utawa malah ngèlèk-Èlèk Lan Ora dibutuhké. Pengepungan dhewe iki epic acara kepahlawanan lan fanatik, akin kanggo sing saka Masada, karo demise saka Cathars dipunlambangaken dening tiba saka ing gunung-top beteng. Ing swasta kapérang dadié ikié iki Ora saka jaman Catharsis. Dhèwèké Maréntah antara taun 1244-fr. Iki mboko sithik mbangun lan nganyari liwat tiga abad sabanjuré pasukan. Kiamat punika sampun populèr ing abad kaping 17. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg