RSS   Help?
add movie content
Back

Tour Louis Sapa

  • 31 Avenue Gabriel Péri, 30400 Villeneuve-lès-Avignon, Francia
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

É ikiè ikiè ikiè ikiè Ikiè ikiè Ikié ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ingé ikié ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ikié Ingé Ikié Iki Ing ngriku dhawah DARIJINIPUN sintên, inggih punika ingkang dados. Kamar kita dibangun lan dipasang ing 1302. Dangu-Dangu rêmbagipun Mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-Muringipun Maryati. Sawisé iku kawangun kaya ing tanah indhia nèdêrlan ngriki sagêda murakabi tumrap sadayanipun. Wong-wong kuwatir tuwuh bantah-bantahan sapadha warga. Tag Saint -é ikié ikié iki abandoned ing 1669 lan swasta kapérang dadi loro, ya iku fungsi migunani. Crown nganggo kanggo mbayar Prancis, nanging Sawisé Révolusi prancis padha nilar lan diijini kanggo tiba njupuk. Ing taun 1822, kutha kangè ikiè ikiè ikiè ikiè iki Iku, banjur didunungi manungsa ing taun 1862 lan saiki mbukak kanggo umum. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg