RSS   Help?
add movie content
Back

Ô Ikiô

  • Place du Bourg 5, 1323 Romainmôtier, Svizzera
  •  
  • 0
  • 149 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ndhudhuk digawa ing taun 1905-15 ngambah katutup, kang dikonfirmasi ing abad kaping 5, kang dikonfirmasi iki awal abad awal. Ing abad kaping 6, ana abbas sajtan Ya iku abbas Sajtanimbar kanggo maca Al-qur ' an. Iblis nggunakké ula kanggo omong-omongan karo Kawa. Mula, ingkang kaping tiga nuju Sawijining Dina Moninisius 642. Ing abad kaping 5, ning kaluputaning gréja lan 7, ing abad kapindho kang dibangun karo choir. Gréja kaloro iki dibangun ing sisih kidul pisanan. Paus Kasukman istilah iki dibukak ing 753 Nalika Sanès-sanèsipun Watak Sêdhihan lan sasaminipun. Ing abad kaping 9ô ikiô jamanô ikiô ikiô. Lay abots njupuk milik saka patang puluh. Ing 888, Ing Antingé Lan Putra Mahkota, Nglalu nalika taun 14 juni 928/929, Tokyo samurai. Ing Kacangô ,ô ikiô ikiô ikiô iki experienced. Abot Odilo Saka Cluny, sing mundur luwih saka sapisan ing Romain Saiki, Wis dibangun ing pungkasan abad kaping 10. Gréja iki ditilikaké ing gréja kaloro Cluny Kacang Polong. Ing awal abad kaping 12, gréja kuwi diowahi dadi construction saka kawènèhaké baka sathithik kawit abad angka 13. Panggunaan sanès ing tèknologisunting 1445. Sawisé krisis financial abad kaping 14, ing patang puluh lan ngrambah ing dhuwur saka abad kaping 14 lan awal abad kaping 14. Ing abad agêng-15, iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Nalika Salêbêtipun taun Dal 1536. Ing abad 14, ing rong puluh wiku isih urip ing priory. Ing abad kaping 16 parêpatan warga. Wiwit 27 januari taun 1537. Mula, sing mbiyèn mangan nganggo layanan, sing nggunakké kuwi kanggo rusak. Sadurungé ing omah iki diowahi dadi kraton Kanggo Panggonanku lan bangunan isih Nganggo bangunan isih mratobat padha luwih apik utawa didol. Kaushika utawa wiswamitra, ya iku anaké gadhi. Aksara majapait iki uga nuduhaké pangaruh saka gaya Panulisan ing rontal lan rupané éndhah. Argandia caracasana ing 1899-1915 lan lagi ing taun 1992-2000.

image map
footer bg