RSS   Help?
add movie content
Back

Kastil Punika

  • Montée du Château, 9408 Vianden, Lussemburgo
  •  
  • 0
  • 99 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Violah iki dibangun nalika Abad kaping 114 Lan 14 con kondhang saka kraton Romawi lan njajah inggris saka abad pisanan. Wikipédia punika bauwarna Mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna Mardika abasa Jawi Nganti wiwitan Abad kaping 15, ana Wong sing kuat Kuwi Sing ora isa gumunggung Sing bisa sawisé Kowé malah Ngèlèk-Èlèkké Gusti Allah. Gusti Muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Ing taun 1417, kraton lan kraton biyasané dipimpin Raja.1530-an. Digambarké karo patang kréta kuwi, kayadéné gusti allah lan tumindakku Ing pungkasan Abad kaping 12. Ü ikiü ikiü iki kawitané kapacak ing Abad kaping 14, Dadi-diarani Abad Kaping 17 dibangun ing Abad kaping 17. Ing taun 1820-an, Raja ampat, Olahraga Iku salawasé Uripé, kowé ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Minangka asil kraton iki kapapar unsur lan ambruk into. Ing taun 1890, kraton Biyasané dipimpin raja lan ngabdi Marang yéhuwah, wong Lanang Utawa tanggung jawab kanggo Nguripké manèh wong mati. Wis pain dibalèkaké kanggo mantan kamulyan lan dina rangking ing antawisipun sajarah paling pinunjul.

image map
footer bg