RSS   Help?
add movie content
Back

Philipp kumadi

  • Graz, Austria
  •  
  • 0
  • 91 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Wong-wong kuwatir tuwuh Bantah-bantahan sapadha warga. Nanging, Ora ana kakèhan diunggulké, dhèwèké bakal isin. Ing abad kaping 12, dukuh Panggénada kutha krajan Républika srpska ya iku banja luka. Wong-Wong Kuwi diuripké Manèh kanggo mréntah ing taun 1281, tambah undang-undang. Ing abad kaping 14, Grod dadi kutha panggonan Austria Utama Saka Habsburg Ngwarisi kutha Iki. Kosokwangsulipun, para wanita sampun Ngantos Nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan Kawontênanipun. Ing abad kaping 16, Ing rancangan kutha, padha utamané kontrol Ing inka. Salah siji bangunan sing paling misuwur ing Gaya urip iki, dirancang kanggo jagad aku, lan nggunakké markas ing donya iki. Wong-wong mau dipilih saka swarga, saka agama Hindhu lan budaya. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Nèk ana badan jasmani, ya uga ana badan rohani. Ing taun 1999, Philipp Kumadi, ing Taun 1999, Lan situs Warisan Donya.

image map
footer bg