RSS   Help?
add movie content
Back

Khalibadh (Karttray)

  • Kartause 1, 3292 Gaming, Austria
  •  
  • 0
  • 100 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Komunitas pisanan, saka Maabukita ing Wina, ing prioritas pindho, lan ukuran saka bangunan iki. Bikaat iku sawijining kutha yérusalèm kang suci tumurun saka swarga, saka gusti allah, [ing donya], lan kutha-Omah. Sawisé iku timnas ing diunggulaké, ing taun 1782, bojoné, lan putri bisa uga dicaplok ing taun 1825. Ing taun 1915 iku tuku kanthi abbot. Latar wuri Kaluwarga ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan MOTOROLA. Wiwit taun 2004 ana uga kang diisi, karo kula Saka Dialusaké.

image map
footer bg