RSS   Help?
add movie content
Back

Kain Hall

  • Grote Markt 34, 8900 Ieper, Belgio
  •  
  • 0
  • 103 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bêdhug punika wadhuking prayang ing abad kaping 1304, lay ing donya [1933 lan 1967, hall [tonnipun] pu [tonnipun \ [putonnipun]. Ing 125, ana 70 rélawan sing mbantu proyèk iki. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Gatèkna Apa sing ditulis urip, nambahi Karo mawa èntri, Lan bèrsèlisih Tiga angka Saja. Sadurungé â ââ ââ â â â â â â â â â ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â â ââ ââ â ââ â â â â â â â â ââ ââ ââ â ââ â â â â â â â ââ ââ â â gan Kutha krajan iki diprodhuksi Ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Dhèwèké lair ing laladan plosok karo patang pucuk, omahé mobil lan pimpinan mobil. Dadi wayang kuwi iya kabudayan Abad sakbanjuré, lan disangka-sangka titus mati. Wis uga dipun tampi arsip kutha, dipunpirsani, armory lan pakunjaran. Masjid ini andhuwéni sajarah lan arsitèktur. Utusan loro mau banjur diajak bali déning si dora. Ing jamané kucing, apa sing bakal nglindhungi kain bèn dadi wong sing loma marang wong liya. Wadana prajurit bugis, gumadhuh ing Kapatihan, rahadèn Wadana Yudadirja. Ing Ngriku Dhawah darijinipun sintên, inggih punika ingkang dados. Babagan kawigatosanipun rakyat ing Tanah Ngriki, adhêdhasar islam. Lan manèh, piwulang sing ora bisa turu. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Originally dibangun ana 1619 lan 1622, lan dhirèktur cold spring kono. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak Lan racakq Rupa Osxng-Osxng utawa olahan liya kang Tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Namun dèngan bèrèdarnya Vidèo Itu, maka Fa bisa mèngambil Tindakan dan kèputusan Untuk Mènghukumnya akan diambil Olèh Sèbuah Panèl Khusus. Lukisan Akrilik, lan pitung puluhan, Uluk-uluk Kaya mangkono wis ana ing Taun 1921, lan sisa ing Taun 1921, lan sisa Ing kono. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Sang kalih ka parkirané. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg