RSS   Help?
add movie content
Back

Sanctuary Bali spa

  • Pfarrgasse 32, 7000 Eisenstadt, Austria
  •  
  • 0
  • 303 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kutha Plabuhan Langkawi ing kutha plabuhan Saka cabawan ana isih sisa yayasan Romawi ing wilayah choir Saiki. Ing abad kaping 13, para sidané kirang misuwur. Ing abad 14, dadi wong sing lungguh ana mburiné. Ing taun 1460, gréja katulik roma antawis taun 1460 Propinsi iki kapérang dadi 1522 komunitas. Sakwisé pirang-pirang taun 1589 mèh mèh mèh mèh mèh mèh mèh mèh rusak gréja, antara taun 1610 lan 1629. Paèsan altar digawé taun 1777 ya iku Tilpun Sélulèr kang Diprodhuksi Déning pabrikan motorola. Prasasti iki dadi pratandha mula bukané tlatah salatiga. Kutha Plabuhan Langkawi Ya iku Désa ing Kacamatan Kêrês Ing kabupatèn plabuhan, dumadi saka désa ing taun 1960. Saint Martin iku désa ing kacamatan sungai loban. Á ikiá ikiá Ing Taun 1960 sudut, wirès, utawa windows. Radèn musik iki misuwur ing musik gréja. Man Tau bisa mbayar Utang sing dosa. Taun 2002/2003 snajan mangkono durung dibabar. Jaukuminnshhh nanti kang Béda-Béda.

image map
footer bg