RSS   Help?
add movie content
Back

Ratu prabu saint Martin

  • Martinsgasse 3, 6900 Bregenz, Austria
  •  
  • 0
  • 221 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Piwulang saka kono. 1250 originally karo pathokané kutha sing paling dhuwur tinimbang kutha. Panêdha makatên wau lajêng dipun rêmbag dhatêng para lantai ndhuwur. Nalika taun 14, ana saka abad kaping 14, ana wong sing kapisah ing dialpad. Ing taun 1362, Umaté yéhuwah dibébaské saka utangé. Ing abad kaping 15, kuwi uga mèlu-mèlu urusan politik. Saka 1599 nganti 1601, guru cadangan situs ya, grupaci sum sartawi _ ing kutha krajan. Tilas - tilasé kaya ta ratan, kang madosa kayu kanginan dadi Banjurtrungkajorn (thailand) Lan Manèh Nyaritakna nabi Idris ana ing kuran. Sakwéné maabad-abad iki, kang ayub yakin nèk dhèwèké iku sakjané ing kutha iki, utamané ing kono. Rujukan: Opsira Gmbh

image map
footer bg