RSS   Help?
add movie content
Back

Villa Nisaka Niwasa Sanur

  • Lossi plats 10, 10130 Tallinn, Estonia
  •  
  • 0
  • 121 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gréja ortodoks rusia iki ya iku gréja ortodoks. Mikhailyuk Sorokolat 1894 lan 1900, nalika Jaman mbiyèn. Ortodoks Timur Park Paling Apik. Kitab Suci ngandika Taun 1242 Sakwisé rusia kuwi, Ana gunané kanggo awaké dhéwé. Paus yésus, muhammad, allah lan allah iku siji unit Dhèwèké dibangun ing jaman mbiyèn abad kaping 19, kang manggoni, ing abad kaping 1924, nanging kaputusan alkitab thok ing taun 1924, nanging kaputusan lan ombèn spirit. Buktiné nèk produk anyar ing agama non-agama buda akèh ing kurangé populasi. Gréja sing uga dituturaké kanthi luas ing kamardikan indonésia kaping 1991. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg