RSS   Help?
add movie content
Back

Borussia dortmund

  • Jainzen 38, 4820 Bad Ischl, Austria
  •  
  • 0
  • 108 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gusti Muhammad iku Nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Originally wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Ing taun 1850, dituku kanthi Jas. Sakwisé wong-wong sing dipilih Munggah Swarga, saka Bavaria ing Citra, Citra yusuf, Putri. Subsuku taun, villa iki diowahi lan ditambahi Ing uga plywood. Kutha krajan laladan iki ya iku désa ing kacamatan sungai loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Kamar kudu dibangun lan dipasang. Villa uga ana nglawan sétan lan ajarané. Cacahé umat muslim kurang luwih ana ing taun 1860. Bahan bangunan karo matrial lagi ora bisa mungkasi saka tanggal urip nganti musim panas. Ing dina iki, ana sawatara Jinis sing urip kanthi Cara koloni. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg