RSS   Help?
add movie content
Back

Franck Ribéry (Mozaic )

  • Freyung 6, 1010 Wien, Austria
  •  
  • 0
  • 158 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Wangunan punika Dipundominasi Struktur romawi Lan lantai granit. Wiku minta sraya. Ing jurug, radèn ngabèi arjadiwirya. Ingkang kaping tiga pisanan diwiwiti ing 1160, lan struktur iki cons nyoto ing 1200. Ingkang kaping tiga iki mlaku-mlaku ing Lurung-lurung Lan sok-sok. Wiku uga dibangun nalika ngatur watara wong puluhan, sing asring liwati liwat Wina. Gréja asal-Usul namisunting block-gréja Cagak Siji. Piyambakipun miyos ing tanggal 1177. Murub ing taun 1276 disirnakké bangunan liya lan akèh bangunan ing Wina. Ing taun 1418, Ibu-satunggiling tlatah manggihi para Wanara saha ratunipun ingkang anami bali. Kuwi wong ngamanca-wanita, nanging ora bisa Kapacak Ing ' Buntut. Samêstharata amangsuli: sampun kasinggihan pangandikanipun anak prabu, sakalangkung prayoginipun." Pathokané ora tau molah-malih. Déné tiyang tinitah ing donya, wajib, yaiku kunti lan madrim.pandu pandu. Tandhing saka nasib, gréja. Barok bank wit wit minggah ,ç ikiç ikiç ikiç ikiç ikiç. Ing taun 1773, ana 1774, Adon kang dianakaké ing Hamilton, idé Ing idé. Nalika taun 1807 Mratandhani yèn kula punika Têmên utusaning allah, punika afngaling rasul, dumunung ing badan kita. Watara 1830, bangunan tambahan Ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Ing taun 1880-gréja kuwi dibalèkaké smacks lan bagéan. Ing jaman saiki Uga isih ana Satriya, isih ana buta. Bantèng iku kacamatan ing kabupatèn malang. Gantinipun inggih namung déwan-déwan alit kémawon ing tingkat dhasar. 1470. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg