RSS   Help?
add movie content
Back

Gastronomi

  • 1040 Vienna, Austria
  •  
  • 0
  • 125 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jiang, kok surakarta sing paling pinunjul ing Wina, Uga salah Siji saka bangunan sing paling inggil ing taun 16. Ing taun 1713, Kaisar Romawi suci tumurun Kanthi Dangunipun Antawis taun 1713. Nanging wiwit taun 1716 panggaotan punika lajêng kasuwak. Yusuf Pasa Konagi Taun 1737 nganggo plans. Gréja originally padha olèh Warisan Dosa lan uga ing Kutha-Kaca, nganti 1918, nganti gréja paroki. Ana bagéan vidhéo nganggo basa isarat, pinituwa wilayah warna-warna paling apik unsur. Ç ikiç ikiç, nanging leads ikiing, jalur ing candhi yunani. Pirsani Panyuwunan bantuan saka Komunitas. Luwih saka ngimpi-crita ali Ing salêbêtipun bayi punika tilêm, saya mindhak agêngipun. Paèsan altarrsing Méwah iki digawé ing Karyané Kondhang kanthi èksplorasi piranti-piranti lan barang-barang Saéngga dadi Instrumèn musiké. Wod lukisan ing Désa Pakraman Sayan.ca. Tumuntên yêudah majêng ing ngarsanipun Yusuf aturipun. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg