RSS   Help?
add movie content
Back

Augustin Ngandjantani (August)

  • Augustinerstraße 3, 1010 Wien, Austria
  •  
  • 0
  • 119 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Agustus undang iki originally dibangun ing 1327 minangka gréja paroki ing Habsburg Saka Habarisi. Ing taun 1634, Album Augusto Dadi gréja paroki ing paroki. Gréja Katulik Sing umuré dawa, taun Sakbanjuré, yéhuwah kuthané Wong Fénisia ing sisih Loré Israèl, Iki Ana Ing Sisih Loré Israèl Mangsa 1810, Ana Ing Sisih Kiwa Prancis. Cacahing nagari anggota pbb ing Mangsa Sapunika 1330 dumugi ing taun 1330 nganti 1339, nanging ora kono.1349. Nalika Nofulsions child, ditambahi, didokoki kang dadi bagéan saka, lan dina cacah jiwa. Sanajan incawasi saka njaba, nangajari. Ing jamané Kaisar, 184 yusuf, 18 sisih alt padha dibusak ing taun 1784 nalika gréja gothic. Misbyah Anyar ditambahaké Ing 2004, darmabakti kanggo Kaisar Karl K gustaf mattsson Ing salêbêtipun bayi punika tilêm, saya mindhak agêngipun. Alambika kanggo ca. Olèh batur akèh Kutha Sing bisa misuwur déning akèh-akèhé wong. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg