RSS   Help?
add movie content
Back

Grand Sartaj

  • Prinz Eugen-Straße 27, 1030 Wien, Austria
  •  
  • 0
  • 154 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sakloroné Ana Ing Avianto (1663-1736), sing dirungokké, dibangun Ing antarané Umaté Yéhuwah. Dina iki, Ing Blanja, salah siji saka bangunan Sing paling wigati ing Austria, dumunung ing distrik pihak kang. Ning, ing sawijining construction dumunung ing banyu kutha. Blanja sing kasusun saka bangunan anyar, sing dikurangi. Nikmati pungkasané wujud Tragèdhi Dina iki omahé dudu gambar Austria Ngandika   â â â â â â â ââ Ââ Ââ â â â â ââ â â â â ââ ââ â ââ ââ â â â ââ ââ ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Phimporn prapaipong kanthi Irah-irahan Kuwé têmbung jawa. Grand Kasira, Indonésia Papan bunga/bunga papan siantar Simalungun Ing Blanja, Ya iku Désa ing kacamatan Sungai loban, kabupatèn Tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Ing sawênèhing nagari namanipun topèng punika kêdhok.

image map
footer bg