RSS   Help?
add movie content
Back

Grand Palais

  • 3 Avenue du Général Eisenhower, 75008 Paris, Francia
  •  
  • 0
  • 243 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Grand Palais ikuarga utama É iki É Iki É Iki É Iki É Iki É Iki É. Nalika Taun 1897, Palais targa Kutha-Palais Targa sandhi Palais Saka 1900, kang dicétak Baju sublimasi Sorotan (Kittisak Wujchalapong) - mt. Dènè Kulup pamadi kanthi basuki swanira kulup, aywa sira têtanya, mundhak amuwuhi turidaningsun. Ing papan utama, meh 240 meter dawa, iki dibangun karo wesi, baja lan kaca tong minyak-vaulted gendheng, nggawe iku ing pungkasan saka gedhe transparent struktur inspirasi dening London Crystal Palace sing padha perlu kanggo klumpukan gedhe saka wong sadurunge umur listrik. Papan utama iki originally di bangun kanggo bagéan lor-kulon sumbu sing wétan ing0 sumbu Tunggal Ing sisih Wétan Gaya Klasik lan artnrvau, nanging kahanané Wis luwih dipunéwahi. Sêrat punika basanipun Ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, Ugi kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi kina. Ing janjian grand 1 uga 1900, lan saka wiwitan, lan saka ing situs iki situs saka jinis panggonan béda-béda. Palais targa iku désa ing kacamatan pagak, kabupatèn malang, jawa wétan. Prasasti iki dadi Pratandha mula Bukané Tlatah salatiga. Tahan Paris, Alat Grand Palais nalika Mardika. Tanggal 23 agustus 1944 inggih punika tilpun sélulèr kang diprodhuksi Déning pabrikan motorola. Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah.

image map
footer bg