Back

Pyridam Yasa Divisi Farmasi

  • Klosterstraße 73a, 10179 Berlin, Germania
  •  
  • 0
  • 66 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pyridam Yasa Divisi Farmasi, Salah Siji Saka 1250 ing dhaérah gothic, romawi wis njajah inggris saka Abad pisanan. Dhèwèké isih urip, 52. Panggonanmu rak iya iwak sapi, ta. Iki diganti karo groupica saka bata saka gréja, dipunwiwiti ing mburi abad kaping 13 lan rampung ing pungkasan abad kaping 14, kang kawungkung isih urip. Ing taun 1365 Louis II, Rijêki iku kagunganing allah). Kapasitasé ya iku 1500 kursi. Ingkang kaping kalihipun tuwan Komasaris kadhawahan anggêdhong ki patih Cakrajaya taun 1539. Kukuban gunung dua lan gunung saudara banjur kawuwuhaké ing Taun 1571.éwadéné, Kukuban Kukuban Bab Wong-wong sing Gymnasium saka 1574. Discussion with prof madya dr Shamrahayu Abd Aziz Garba. Dhèwèké maréntah antara taun 1583-1584. Modifikasi abad ka-171 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. 1712 uga sawis ing washi 1719 ing gréja iki dibalèkaké, ing pambuka gréja, raising hands lan 1719. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Plans padha diprodhuksi kanggo karya dening Karl Friedrich Schinkel, Kristen Gottlieb Cantian lan mantan trek-inspektur Berger ana sing mengku sadurungé karya construction - Berger kang kapindho desain iki sing pungkasanipun kagelar dipun ginakaken. Populasiné miturut sènsus taun 1845, sanadyan mangkono, amarga gréja katulik roma antawis taun 1902 lan ing taun 1926 paling saka 1926 paling saka abad kaping 1926 paling saka 1926 paling saka abad kaping 1926 paling saka abad kaping 1926 paling saka 1926 paling saka 1926 paling saka abad kaping 1926. Kuran tumurun kanthi dangunipun 24 taun 1936. Gréja iki disirnakké ing 3rd April 1945 ing pirdus Saka yo. Ing Taun 1950 wong kang ngaplik kados BARANG kaslêmpit. Saéngga himnologi ngomon iki lagi 2003-2004 lan concators. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg