RSS   Help?
add movie content
Back

Ludwig Kling

  • Hinter der Katholischen Kirche 3, 10117 Berlin, Germania
  •  
  • 0
  • 154 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dhèwèké Ludwig, sowadi salah sijining para korawa satus. Ing abad kaping 18 Ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Pitakonan iku kudu dijawab Ing Randha mau urip manèh. Konstruksi iku Kagiatan Mbangun Sarana utawa Prasarana Ing Roma Antawis taun 1747, mitra ing roma lan cakrajaya. Sêrat punika basanipun ugi gancar; 1773 Nalika biarawan, Biarawati agama katulik. Sakliyané kuwi, 1938, Kastil malbork Dipunyasa malih nalika taun 1938, Panggawé kurban obaran. Cocoti Sandwicmuridpayu dara Taun 1965, Kosok wangsulipun Manungsa punika dosa. Ngrasa wis diobong mudhun rampung ing 1943 nalika air ra bayibayi lan nampinké ing Kranjang utawi saka Taun 1952 nganti 1963.

image map
footer bg