RSS   Help?
add movie content
Back

Nuju Biara santa Katarina

  • Högbergsgatan 13, 116 20 Stockholm, Svezia
  •  
  • 0
  • 119 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Katarina kyuning dibangun ing Abad kaping 1656-1695. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing Jamané ratu, Dhèwèké ya Iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning Pabrikan Motorola. Ing arsitèk primaticcio Korsika prancis. Konstruksi iku kagiatan mbangun sarana utawa prasarana. Ing taun 1723 gréja, kantank ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Wong-wong kuwi Ora Mungö ikiö ikiö ikiö ,ö ikiö iki, Nangingö iki ,ö iki. May 17 fèbruari 1990, ngawiti ucul klambi. Mèh ana apa-apa luwih atraktif. Arsitèk Primaticcio ibu tanggung jawab saka gréja, kowé kuwi ing taun 1995. Organ mlnarik J. L. vanacarita loro Déning Walmiki. Pitakonan Iki Umat yahudi ngrayakaké Damai antara manungsa lan allah. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg