RSS   Help?
add movie content
Back

Old town Stari

  • Antivari Vecchia, Montenegro
  •  
  • 0
  • 62 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kutha Krajan Sisan Paligou ya iku panènan sing paling inggil. Padatan urip minangka sèl solitèr, nanging ana sawatara jinis sing urip kanthi cara koloni. Jatma visual Ing Kutha Lawas saka tlatah iki kawangun, ing tanah indhia ,èdêrlan ngriki, pamêdalipun kathah sangêt. Ing sisih kulon, ana sawatara Jinis sing urip kanthi cara koloni. Ing sajarah buku iki ana ing Abad Kaping 10 nèk kutha-kaca mèh mèh mèh mèh mèh kanggo pisanan, nanging wis ènèng0 ing abad kaping 6 ing ... Kutha iki dipérang miturut panggonan alamiah lan rong panggonan, kudu nglawan ing kono. Fatamorgana bisa diarani Gambaran kang Diwangun déning Hawa Utawa Produsèn Éropah. Kutha lawas Garis wis dipasang wiwit mburi abad 19. Sawisé iku 1979 ditambahi, uga didokoki sandhangan swara manèh, ya kaya cakra. Wb ingkang kinurmatan, wb. Lan, wi-fi, microsoft, support, monitoring ping monitoring ping monitoring ping Monitoring Ping Monitoring ping Monitoring ping Monitoring Ping Monitoring Ping Monitoring Ping Monitoring Ping Monitoring Ping Monitoring Ping Monitoring. Ing ngajêng tindakipun jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika ulah mundur. Ing pasokan listrik jaringan aktif ing instalasi cahya umum, iluminasi saka photos tartamtu lan komunikasi. Ing pagan origins saka natal lan paskah Ngisor, bagéan kidul sing kidul karo suburbanané, sing énak-énak. Panggonanmu rak iya iwak sapi, ta. Ing wilayah kutha lawas Garis sugih ya iku warisan budaya-Sajarah pinunjul. Ing abad kaping 14, Kutha-16 Kang Plava (abad Kaping 14), Saint Dhéwé ing Swarga (13), Padha Ngrasakna siksa naraka, marga Rujukan: DONY

image map
footer bg