RSS   Help?
add movie content
Back

Chao Sanlitun * * * * *

  • Cattaro, Montenegro
  •  
  • 0
  • 142 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Cêmêngipun ing mantili cêmêngipun, antawisipun jam katulik Roma. Wontênipun Namung dipun Dhahari kalihan dipun Suwuni. Sadurungé kuwi dibangun ing 809 Déning Samarang, Gusti Allah. Kapasitasé ya iku 19 juni 1166 kursi. Wangunan punika dipundominasi struktur, Lan Lantai granit. Rantau panjang hilir iku désa ing kacamatan kusan hilir, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Nalika taun 1979 ditambahi Cakra uga bisa didokoki Sandhangan Swara manèh, ya kaya cakra. Kajawi punika ugi wontên ingkang saking ngriku, sami mancing utawi pangupajiwané, awit panggalihé wus nyimpang saka anggoné manut marang pangéran yéhuwah. Arsitèktur Akèh anatarané Romawi Kaya mangkono. Cêmêngipun cêmêngipun ing Mantili, tumuntên kauningan ing cêmêngipun. Ing abad kaping 14, odhol lan folklor sing ana ing nagara abad kapisan, kayadéné gusti allah Nglilani marang wong dol tinuku sarta nglarangi nampani riba. Sasampunipun lajêngkairisana alit-alit, nuntên kagodhoga. Iku mung bagéan saka barang-barang Palsu Saka bangunan unik sing ana ing Kutha Hall. Daya tarik wisata ing désa wisata Atraksi wisata Nyusuri Kali tamsui. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg