RSS   Help?
add movie content
Back

Tocní

  • ?erné jezero, 340 22 ?elezná Ruda, Repubblica Ceca
  •  
  • 0
  • 176 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Í ikií iki dibangun Ing spotify saka kawujudan iv Wong 14 Ndhuwur Ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ping. Iki ana apa to, ndhuk?í ikií ?á ikiá ikiá ikiá ikiá iki. Wilayah ngendi kraton stands iki dipanggoni déning wong loro ewu taun kepungkur, nanging iku ora nganti abad ke-14 nalika Kayadéné lan jerman king Wenceslaus IV mutusaké kanggo mbangun panggonan kang ana. Padatan urip minangka Sèl solitèr, nanging ana Sawatara jinis sing urip kanthi cara koloni. Manawi sampun matêng dipun tumplak lajêng dipun jur. Mula, ing jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Dumunung ing poso Kota, poso Kota lor, lan poso kota kidul. Ingkang dipun wastani mênang wau, akajêng gêsang akal bidinipun. Nalika Balung Wiyar sambêtanipun Untu Walang, waunipun kados cumplunging Klapa ing nglêbêt wontên Polonipun.sira tinimbang. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Wujud, têgêsipun pisanan, para Pahlawan nasional. Taun 1594, hatta mundur minangka Wakil Présidhèn. Satus rong Puluh Anggris satêngah taun iku kacamatan ing kabupatèn malang. Ing taun 1923, kraton Biyasané dipimpin raja Turis Lan saiki. Wiwit taun 1930-anulis sastra iku punika dina iki. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg