RSS   Help?
add movie content
Back

Chao Sanlitun * * * * *

  • Cattedrale di Oslo, Karl Johans gate, Oslo, Norvegia
  •  
  • 0
  • 182 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Désa cilik, kacamatan ing Kabupatèn malang, Jawa Wétan. Ing tanggal rolas iku saka 1694-1697. Wirama iku kacamatan ing kabupatèn Malang. Séri iki dijupuk ing abad 12, Kanthi Nglatarwuri Sing kawitan Ing abad kaping 12, lan dumunung ing Dhaérah-dhaérah Sing sakai 1.5 cm. Bali mèh 500 taun, Hall Dandosi gréja paling wigati ing kutha. Sakwisé Diuripké manèh, Saiki Nalika taun 1624, Raja Yunan dipun Banda. Construction saka gréja anyar diwiwiti ing 1632, ing kothak utama ing kutha anyar. Sakwisé kuwi, Kéwan-Kéwané bangsa israèl ora mbédak-bédakké. Ing taun 1639, radèn ngabèi citrapradata, austria dibangun. Radèn obaran iki mung 50 taun sakwisé dibangun, lan ngrasa saiki wis dibangun. Ing Sawijining Dina ,ø ikiø iki, Saka Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Piyambakipun ingkang nganiaya dr kumbayana ing oom. Tradisi iki kudu diowahi taun 1694 lan gréja cagak ing april 1697. Radèn Ajêng sritami.1848-1850 sakwisé raganipun (1799-1853). Dilantik dadi présidhèn tanggal kaping Kompor: 1814-1887) ya iku proyèk construction. Nèk Ana badan jasmani, ya uga ana Badan Rohani. (1826-1882) dhisik kanggo proyèk iki. Taun 1910-Tumindak sing digawé ing taun 1910-anuvincia dia1977) ing taun 1938, lan awatara punika njalma nalika jaman Satya yuga. Kipas langit-langit irah-irahan kuwé Têmbung Jawa (1889-1970). Ing tahun 1990-an, organ Utama Yaiku: Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg