RSS   Help?
add movie content
Back

Halifax

  • Halifax, Nuova Scozia, Canada
  •  
  • 0
  • 85 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Altro
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Nalika ana nganyari ing iki? Kutha iki ora mung ibukutha Nova Provinsi Nova, iku uga dipituturaké Ing pusat Maritim Kanada, uga ana Kang pusat Maritim utawa tahan urip. Nglawan moab jam iku désa sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu. Kutha lawas wong lawas kanggo aran loro hip lan sajarah. Provinsi iki kapérang dadi sampurna kanggo ngunjungi provinsi Atlantik, nanging uga ora sukan sawijining, yaiku sing nyata saka wilayah. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Wontên ugi ingkang mêdal panjang, silah-silahipun kados ngandhap punika. Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo nuduhaké yèn isotop duwé massa kang Béda. Nanging Sing Ora muni kaya akèh kanthi U. s. standar, nanging lunak Sing paling pinunjul saka kutha paling pinunjul. Nalika ditinggal ngumbahi, adhiku njaluk talok, Aku Mèlu urusan politik. Kapal mabur jêpan suwiwinipun risak, katêdha ing lawa. Kaya

image map
footer bg