RSS   Help?
add movie content
Back

Pasamuwan Pirsa bilih?arnabat

  • plac Pokoju 6, 58-100 ?widnica, Polonia
  •  
  • 0
  • 206 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pasamuwan Pirsa bilih?wangunan punika dipundominasi struktur kayu lan lantai granit. Ana luwih saka ngimpi-crita ali Wiwit Taun 2001, pasamuwan Sing kadhaptar Ing Donya Warisan Donya. Gréja ing Jawon wis kapasitas saka 5, 500. Tirta Usada Clinic Kacilakan Wis dibangun Taun 1610-1688) saka Wrobi Saka Warna-Warni Lan Bisa rampung ing Taun 1655. Ing 200 lukisan nang Rampung Kanthi Yoon Flow Ing Taun 1671-1681. Misbyah Kang Wis Dilakoni, tanggal 1672, organisi: 1664 ana Ing Taun 1855-1855 Adolf Brand: Rujukan: Wikipédia DONY

image map
footer bg