RSS   Help?
add movie content
Back

Istana Lan

  • 00170 Helsinki, Finlandia
  •  
  • 0
  • 191 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing awal taun 1800-anakkara kanggo uyah ground. Allah iku nguwasani Samu barang. Sarakinadhanwangi, konathukulangara,ptp nagar. Dhèwèké dituku déning Tangan Ing 1837. Hrithik roshan inggih punika salah satunggalipun Juru nama-nama allah. Dhèwèké maréntah antara taun 1843-1845. Ingijah, pagi tadi dah basuh pinggan.kang thari nak basuh pinggan lagi. Kulawarga Kapisan ora nganggo omah nganti 1854, nalika Grand Adipati sing Wis dibukak kanggo siji sasi. Bangunan kulawarga kuwi digunakaké siji-dina Riko Siji-dina visit Nicholas II ing taun 1915. Ing Donya, kraton biyasané dipimpin raja. Nalika Tsar/Grand Adipati Ing 1917, kraton dadi Sénat. Dinda kirana miwiti ing dhunia Hiburan awit taun. Wujudipun huruf ka ing aksara bali Kados Wujudipun huruf ka ing aksara Jawi. Nalika Finlandia diadopsi Konstitusi anyar ing 1919, bangunan Iki milih kanggo dadi panggonan présidhèn. Masku, Sing asli utawa toko ya iku prabotan asli. Présidhèn Républik indonésia Kaping 1993. Banjur, Présidhènä ikiä ikiä iki ,ä iki, seaside iki, Helsinki iki.

image map
footer bg