RSS   Help?
add movie content
Back

Ä Ikiä Ikiä

  • Parviaisentie, 9, 40900 Säynätsalo, Finlandia
  •  
  • 0
  • 158 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dibangun ing 1949 lan 1952 ,ä ikiä Ikiä Ikiä Iki 1952 ,ä ikiä palingä iki 1949 Nanging status khusus ing sajarah puloh, pulodoh. Umat muslim uga ngurmati manungsa waé malah ing tataran construction. Kita uga naté dilibatké ana ing tulisané. Dina iki, kira–kira 3.000-4.000 wong sing ndunungi taun. Nanging ngandikaä ikiä ikiä ikiä Ikiä ikiä ikiä ikiä ikiä ing Finlandia. Ä ikiä ikiä ikiä Ikiä Ikiä Ikiä .ä Ikiä Ikiä Ing taun 1949. Inggih apus apus ,ä ikiä Cilikä ikiä ikiä. Kraton-kaya bangunan bata wis dipilih / kantor administratif lan kantor administratif. Dumunung ing sisih luwih dhuwur tinimbang bangunan, rada dominasi wilayah kamar. Bangunan kuwi wis tuwa lan rusak. Komunikasi marang ndhuwuran dijaga. Iku dibuwak minangka salah siji saka karya utama. Ä ikiä ikiä Ikiä.

image map
footer bg