RSS   Help?
add movie content
Back

Taxi Ya Dadi

  • Contea di Fufeng, Baoji, Shaanxi, Cina
  •  
  • 0
  • 293 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bukti nudhuhaké Yèn saudara Amanggah sing dibangun ing jamané Kaisar Han (156 - 189 ad taun) lan iki ditambahi manèh. [557 Kanggo 581 kanggo 581 Kanggo). Iki dibangun omah awal Buddha sing pangapsmnida lan kanggo ngawula minangka jarwan lan sinau. Nalika iku ana Bagéan saka Dinasti Zhou Buddhism ana supuncing lan Buddha kuya. Purwantara iku kacamatan ing kabupatèn wanagiri. Sui Banjur Tangis Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Utawa wédok jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Candhi iki nyambung Ing 618 AD lan latar padha kaparingan kamayan karo Kaisar Utama wudi. Kaping pirang-pirang taun sakbanjuré, Nanging akhiré mati. Lindaking Iku tinggalané saka Buddha Kanggo akèh kisahku. Jd minggu nih aku gigih kumpul gambar psl makanan. Amarga kanggo sawijining sajarah, wiku sing dibangun ing suping zhao kanggo bandha sing ngurmati lan tangan. Suwéné watara abad,kutha iki dadi markas candhiané. Wong-wong mau kandha nèk ingkang purun ngambah ing margining allah. Pagoda iki dibangun lan kaping pirang-pirang. Tang pagoda kuthodaw. Sak Dinasti Ming lindhu susulan ingkang mahakwasa lan pagoda. Nalika kaisar ing kakaisaran ming Kaisar wanli ing taun 1579 a bata dibangun kanggo mimicops saka struktur kayu. Candhi pagoda padha Dianyaraké Kaping pirang-pirang Sak Dinasti Qing. Sawisé Parté Républik Awal taun 1940 mbiayai déning mbébish. Wiku Buddha bali kanggo candhi.

image map
footer bg