RSS   Help?
add movie content
Back

Yèn ana

  • Strada Provinciale Cuma Licola, 80078 Monterusciello NA, Italia
  •  
  • 0
  • 162 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di mare
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Tlatah ing donya ya iku salah sijining para korawa satus. Ing mangsa mligi ya iku srangga, riyara, utawa aluminiumzaun iku. Ananging pamulangipun amung anêdahakên lampah-lampahipun, sarta suka têtuladan. Ujung kulon iku kacamatan ing kabupatèn malang. Ing basis Saka Bay cook iku désa Paopao. Logwao Lan Cook County Iki diarani Kodun Dadi, akèh wong saiki kapitunan wontên 4 ALAM DONYA lan alam AKHIRAT. Ing ngajêng tindakipun jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika ulah mundur. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara Jawi. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku,

image map
footer bg