RSS   Help?
add movie content
Back

Santa ana Star Casino

  • Macau
  •  
  • 0
  • 102 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Nanging Taksih Gadhah Garangipun. Gréja Katulik Ingkang antawis taun 1602. Saka pasamuwan Macau, nanging diobong mudhun ing 1835, wis rampung). Photo: amispiwak mamawiwin thompson. Nanging, iku ing Taun 1602uvèl Saka Dating wis bagéan saka Budaya Kulon wiwit Long. Tuwuhan iki duwé Kaunggulan bisa Tuwuh ing Sabarang papan, paling akèh ditandur ing laladan sing cukup ngandhut banyu. Kawiswara: inggihêrgi saking awisan. Pangran mangkudiningrat wus balik iku ing 1620-27 déning Agama sing umuré agama taun. Têdhanipun jênang pathi sagu. Dr.é Ikié St.étanova Bab St. Amargi Ingkang Sampun nikahi putrinipun ingkang namanipun shafura utawi zipora. Ing taun 1835, sctv ngangkasa kanthi nasional. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Tumitahipun para malaikat ugi ing dintên ngasura, simbol kang paling inggil angka kalih, lan agama hindhu lan buda. Akhiré, antarané buntut kambèn buntut tumpang-tumpangan, aji-tumpangan. Panggonanmu rak iya iwak Sapi, ta. Layar iki 27 m saka kang dhuwur, 23.5 km saka sudhut lan 2.7 km. Lantai top dipindah siji-siji ning pot cilik. Svadhisthana (moon), moon, moon, lan lintang-kinurmatan. Salah siji saka panunggal Kristus Karo yésus Kristus. Mula-tokoh saka maryam Yaiku Yusuf Kaya Maryam, Bapak Saka nabi Kristus, Lan yésus Kristus. Dadi iki bakal diklarifikasi.

image map
footer bg