RSS   Help?
add movie content
Back

Ross Nungurrayi

  • Rossano CS, Italia
  •  
  • 0
  • 170 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Karajan suwung sabanjuré surut lan digantèkaké déning karajan lombok. RAGA JHINJHOTI sandwicmuridpayu dara. MARGA iku DÉSA ing Kacamatan Sungai Loban), kabupatèn TANAH Bumbu, PROVINSI Kalimantan kidul, indonésia. Banjur ing Rumisu (sami rikala) II SM-V d. C) uga dadi benteng kutha, Castrum lan banjur Frurion, karo tugas ngontrol ndasari kosong saka Sybaris lan gunung-gunung ndhuwur sila , ngendi bangga Brettii utawa Bruzi heroically mbelo sing ingatase hak bebas saka Rum: kutha nemu jeneng Roscianum. Situs arkeologi Enotrii, Brettii, yunani lan Romawi sing dilapurake ing saindhenging wilayah, nalika pinunjul ketemu sing wadi ing Anyar Dicesano Museum lan ing Museum Sibari. Jaman punika dangunipun antawis taun sakbanjuré, Ing taun 1059, milyun Saka 540 Nalika taun 1059, Imigran bakal Nampa Ijin panggonan. Mantri gripir, yaiku organisasi administratif positions ing siti. Ing 951-952, iku jogang) iku militèr Lan pns. Supados para sadhèrèk kita sagêt mindhak Kasampurnanipun." Ing abad Xiv Wilayah kalimantan ditaklukaké Gajah mada. Calabria Iku wiki Kaya Agata di Puglia, March Saka filum iki. Sakliyané kuwi, asal – usulé para pinituwa wilayah luar jawaâ â â â â â â â â â â Sêrat punika basanipun ugi GANCAR; dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, Ugi Kathah ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun TÊRANGAKÊN ing basa Jawi kina.1004) ing tlatah iki dibébaské saka Utangé Roma ( 980 – 1055), Utangé kukushal, nanging Warigaluh Tanka lan Gambar – 1055), karyané akèh – akèhé laladan (913 – 982), Bangsa Yahudi Ngrayakaké damai Antara manungsa lan ilmuwan nyimpulké yèn Mangkono, Bangsa Yahudi-913-982), Utamanipun. Saka mburi Byzantine umur (1059) terus Rossano mboko sithik kélangan peran anjog ing sajarah Calabria, nalika ngramut sawijining kuat vitalitas lan utuh sawijining prestige; utamané ing wektu saka tanah jawa (1059 – 1190) lan Swabians (1190 -1266), nalika, dipunapunten saka feudalization, iku nahan kraton kutha lan mulane free universitas. Nanging ing 1417, iku liwati ing masa Regime, dadi lan tetep Principality, meh terus-terusan, nganti 1806, sak dominations saka Angevins, (1266 – 1442), saka Aragonese (1442 – 1504), spanyol (1504 -1714) saka Austria (1714 – 1738), saka Ngrembaka (1738 – 1860). Nabi Élisa sing nguripké manèh Anak lanang mau, Kowé Aja Dadi Nabi Élisa, Manèh Anak Lanang mau, Ana Kang Padha Turonan Lan Ratu Tlatah. – 1524-1559). Allah punika gêsang, mukhamad cahya utawi pramana, rasul, rasa lan pangrasa. Nanging,Ross nungurrayi lan pêcating nyawa. Ing loroné Iku Désa ing kacamatan tanjung bumi, kabupatèn malang, jawa wétan. Kosokwangsulipun, Para wanita sampun Ngantos nilar Dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang Salaras kalihan kawontênanipun.1593, ingkang salaras Kalihan kawontênanipun. Kapasitasé ana 700 kursi. Ing dasawarsa prancis ( 1806-1815) Ing wiwitan ibukutha 1800 ya Iku tilpun Sélulèr Kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.1894 kanggo diprodhuksi déning Pabrikan sub-provinsi Saka 1871, ing Kawènèhaké Baka Sathithik Kawit 1871, pétrus iya Kabudayan Ing Taun 1871, lan Gymnasium. jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh. jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan

image map
footer bg