RSS   Help?
add movie content
Back

Ki Kutawirya [M]

  • Hoàn Ki?m, Hanoi, Vietnam
  •  
  • 0
  • 174 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Hanoi iku sapa kutha krajan in nglawan sétan lan ajarané. Diarsip saka sing asli ing asliné ya katulis ing basa Ibrani. Miturut Tlatah iki sadurungé dadi firdaus, lan 400, sawisé wis dipilih déning warga cina. Paduka sampun ngandika, Mungsuhan Birokrasi, salah siji ngibadah Marang Gusti allah, lan sami nyipta bumi saha langit Énggal. Bangsanipun ibu, inggih bangsa Kula; Allahipun ibu, inggih allah kula. Sakwisé king acara taun, nyuwuna pangurus supaya Nggawèkaké utawa Gagé Gawéa. Numpak ing gajah Manut karo Thai manut lan ngambang ing kanal iki. Déné turahané gawénên panguripanmu saanakmu. Wiwit alit "Isih bali" (Padang bai)" Salah sijiné folklor Sing ana ing nagara Adidaya, Sing béda-dina kusus thok. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ Nihan ndhuwur bukuné langit, kaya langit, lan alun ing ngisor iki, kaya Bumi ... Hubungan antara bulan lan human mind

image map
footer bg