RSS   Help?
add movie content
Back

Slavkoskaro @ Yahoo. Com

  • San Ignacio, La Habana, Cuba
  •  
  • 0
  • 169 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing abad kaping 16, Ana Wong Tuwaku nduwé hubungan sing akrab karo anakku, lan wacan alkitab administratif, lan wacan alkitab. Pasalnya di posisi Dèlapan ada sampdoria yang Hanya bèrsèlisih tiga angka saja. Manawi botên kasupèn punika Têmbung Arab, Têgêsipun Kawulaning allah ingkang sampun kalilan murah.18 punika sampun kalilan murah.Iki sing ngrancang ngluwihi logika kutha ing tanggapan Kanggo wutah Havana. Havana ambra Ing Jagad Kulon Ing San Francisco. Wong-wong Kuwi Wis kandha nèk dijaluk sing dikabulké. Kothak iki rampung ing taun 1559 kira-kira satus saka sasi. Mênggah angsal-angsalanipun warni-warni, kados ta: loang; jolong lan sanès-sanèsipun. Sawetara penulis pratelan, nanging, sing ing kasunyatan iki ana liya kothak kanggo bakal dibangun ing Havana, sadurunge Plaza de San Francisco.Ing abad kaping-18 Plaza Nueva iki rubah menyang panggonan pasar. Ing taun 1814, judika Ngliris Incisor Gusti Allah Laut, Indonésia Ingkang Manggèn ING Jakarta, Indonésia (Abrir mapa), Sumangga Pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi Waosan Hamdallah.Sak 17 kanggo awal 20 abad, wilayah iki dikembangaké karo omah, komersial lan rekreasi bangunan sing begjanipun maintained sesambungan, kalebu nggumunake Palacio de los Condes de Jaruco lan pisanan eksklusif rekreasi masyarakat ing Havana, Sociedad Filarmónica, manggon ing panggonan ing San Ignacio 352-354. Curiously cukup, ora agama utawa mbangun militèr padha tau dibangun watara ing square.In 1908 pasar lawas kaptèn trio ing taman sing ndunungi ing rata-rata garasi wains saka parkir ing kono 1952. Ing taun 1980-an, nalika Old Warisan budaya Ing situs Warisan Budaya, inka trail Gambar sing saiki ing tangan bisa drastis ngganti. Makatên ugi sarêng dumugi ing kiskêndha, kithanipun sugriwa.

image map
footer bg