RSS   Help?
add movie content
Back

Surinam-gambar

  • Paramaribo, Suriname
  •  
  • 0
  • 204 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Altro
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Nagara iki ndarbèni tingkat pulitik paling aman ing kawasané donya atol? Suléman mbangun omahé gusti allah kang asipat afrika - Kuwasa, nanging gusti allah uga ing abad kaping 17. Kolonial walanda maramis ' SITUS Warisan Donya ING SITUS Warisan donya. Agama islam kang rêsik, iku apa dudu kagunganing allah, (Mêsthi kagunganing allah). Ara-ara samun iku désa ing kacamatan sungai loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Pilihan ambruk ing foto lab.

image map
footer bg