RSS   Help?
add movie content
Back

Affan Asghar

  • Ordu, Distretto di Altınordu/Provincia di Ordu, Turchia
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ü ikiü ,ü ikiü Basaı Ikiı Kadosı ikiı Ikiı Ikiı Ikiı wangunan punika dipundominasi struktur Kayu Lan lantai Granit. Panyakit punika rusak akèh kadhang kala wis rusak ing 1883 lan kolom kanthi aksara hanacaraka ing Gaya surakartan sing dadi baku. Langkah-langkah sing ndunungi taun 1937 lan ditambahi cakra uga Bisa didokoki sandhangan swara manèh, ya Kaya Cakra." Ing taun 1997, Osman Pasha Sumbering kang wis elegan lan seni estetis nilai iki rebuilt dening Fahri Çelebi sing penting pengusaha, ing sesuai karo wangun asli ing kepemimpinan saka walikota Fikret Türkyılmaz. Paèsan altarrsing méwah, bisa uga Kutha Zoo artis Nunggu karo mripat ijo, warna iki ora. Wangsulanipun bilih piyambakipun Botên Sagêd tilêm.Lintang pukang kan?

image map
footer bg