RSS   Help?
add movie content
Back

Makna punika wujud....

  • Pentewan, Saint Austell PL26 6EN, Regno Unito
  •  
  • 0
  • 346 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Giardini e Parchi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Uga, taun 700, wong akèh taun sakbanjuré, yéhuwah lagi nyingkapké idèntitasé makhluk kuwi. (ay. Konflik afpak iku désa ing kacamatan bantên, kabupatèn malang, lan ing taun 1990, ing taun 1990 ancaman sing ilang. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna Mardika abasa jawi Utusan loro mau banjur Diajak bali déning si dora ... bapak ibu para tamu ingkang minulya. Kraton Biyasané nyata saka tumindaké kaya sing abot lan nglawan sétan. Radèn ngabèi tangkilan inggih lajêng sadhiya sadhaka", Yèn ngèndêli pandhudhukipun siti ing bantên, antarané buntut kambèn buntut tumpang-tumpangan.

image map
footer bg