Back

Sardinia / map

  • 09040 Villaputzu CA, Italia
  •  
  • 0
  • 85 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Natura incontaminata
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kita isa waé kuwi mèh kabèh ora adil. Yêktinipun Kula sampun katêlasan akal. Iku banyu cilik saka Rio Saxripia, ing municipality, sing wangun nagara, sing wangun alam bébas. Kaya ta: dhukun supit, kuwi lawas-lawas iya mêsthi dianani. Iki aliran banyu, asal saka tatiyana foxx, sing kawangun mung ing kaping tartamtu saka taun lan ora tansah katon. Spring bakal mangsa paling apik kanggo priksa’undhak-undhakan lan, amarga&cooling bagus; ora, mungkin cooling adus ing tumiba. Iba-no-saka situs iki dumunung ing situs militèr lan sing ora diijini. Ora malah karo panuntun lokal. Path sing ndadékaké kanggo situs iki č sing saka Fosso del friar (ing Sardinian,“Fossu de su para & rdquo;) sing nglewati lembah Sarrabus Gerrei lan nganggo bebarengan saben bend saka stream. Dumunung ing pojok quirra kang lingkungan, anjir iku lingkungan sing luar biasa kanggo manéka warna. Lingkungan sing paling ayu lan lingkungan bisa mbayangno. Manawi dipun timbang kalihan laladan sanèsipun malah sampun kalêbêt majêng. Lan pungkasanipun & ccaron; bisa kanggo nggayuh“Jamur ” utawa”Fossu de su para”, salah siji saka paling karakteristik nilai saka Buddidorgia gorge.

image map
footer bg