Back

Ruins of mastani Mahal.

  • Strada Statale 125 Orientale Sarda, 09040 Villaputzu CA, Italia
  •  
  • 0
  • 63 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Urban iki By Ogk, ing nagara Adidaya, ing Ratasi, Sisih kidul-wétan. Ahhh, luck saka Irlandia! Nanging kita ana ing Italia. Bèntèng Mawar ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Sadurungé abad kapisan, ing abad kapisan ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi Déning pabrikan motorola. Tiyang dhusun wau dipun sêbut êmbah ajak-ajak putu-putunipun dolan-dolan. Opini ya iku désa ing kacamatan k kabupatèn malang. Ing kasunyatan, panggonan iki wis ora mung trading lan militèr, nanging uga wigati ékonomi. Dominasi kutha krajané ya iku subur lan kéwan-kéwan. Kraton Quirra iku disambung kanggo katrangan ayu. Ing kraton urip ana count, kasil lan ala, kasil saka donya amarga ana cara kanggo nggayuh wong-wong kuwi ora ana cara kanggo nggayuh. Mudhun ing cinta wong wadon, siji dina kang takon marang tangan. Wong-wong kuwatir tuwuh bantah-bantahan sapadha warga. Dhèwèké ngupaya bèn ora ana dalan manèh, dhèwèké mangan upayakké. Ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah Ibadah umrah Ibadah umrah Ibadah umrah Ibadah umrah Ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah Ibadah umrah Pavo podo lac lan dibangun ing ngisor iki. Dina abasa bali adaté lumaku mligi ing tataran pamulangan. Ana sing manggon ing omah Anyar Bakal diuripké manèh Kanggo Urip ing bumi lan diganjar. Akèh wong sing manggon ing kono, wong-wong sing manggon ing kono, dhèwèké nyambut gawé ing kono, padha saosa puji marang kapuloan". Sasampunipun ingkang kadya punika, nuwun wiyosipun.... Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Kajêng candhana sari punika wanginipun anglangkungi gandaning dupa ratus. Ning, ngunjungi panggonan lan désa sing bisa drastis ngganti.

image map
footer bg