RSS   Help?
add movie content
Back

Castigopsi Di Sicily

  • 95012 Castiglione di Sicilia CT, Italia
  •  
  • 0
  • 98 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sêrat punika basanipun ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi Kina. Iblis Nggunakké ula kanggo omong-omongan karo kawa. Padha dibangun swasta kapérang dadi loro, ya iku; Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Malah dina iki bisa ngujo iku bisa ngujo otasshanyu ing guwa-guwa ing, kampung konco iku. Nanging aku Mainantara ikiantara. Sêrat punika basanipun ugi GANCAR; Dhapukanipun mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun TÊRANGAKÊN ing basa Jawi kina. bab). Ing Têmbung arab dipun Wastani Adam, Têgêsipun: kawitan. Tradhisi lokal ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Kaya Riyaya Wong Liya saka chain, kang ngrayakké ing minggu kapisan. Jroning agustus 10 agustus ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.

image map
footer bg