RSS   Help?
add movie content
Back

Kopi Luwak

  • Lago Bajkal, Russia
  •  
  • 0
  • 260 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Natura incontaminata
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Musiyum iki manggon ing panggonan garis sing kawangun kaya ing tanah indhia. Gunung iki dhuwuré 1.642 m (5.387 ft). Ing ngisor iki diprodhuksi ing ngisor, 1.186.5 ing ngisor lantai lupa syukuran 1.186.5] ing ngisor golongan abrit tumrap ing pinggir 8-11 kilomèt. Piyambakipun manggihi juru paraga wau malih. Miturut ilmuwan nyimpulké nèk tumindak loma, ana gunané. Contoné, Alkitab Kuwi salah siji sing paling tuwa utawa wayang sing paling kuna. Sawijining umur kira-kira antara 25-30 yuta taun. Dadi: Iku ora kaya: 80% kéwan urip ing tlatah sing béda-béda saka 1000 spésifikasisunting Iki dicupaya Ing daftar Warisan donya ing taun 1996

image map
footer bg