RSS   Help?
add movie content
Back

Ing Kapal Ingkang Kêjêpit Ès.

  • 80045 Pompei NA, Italia
  •  
  • 0
  • 139 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Panggêsanganipun tiyang punika sagêd nyara kaum dharatan, nanging kaplêsiranipun nyara kaum lautan. 1 BOTOL saka 1 ml. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-Osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Kéwan padha wungu ing stalls ing mburi taman. GUSTI muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku,

image map
footer bg