RSS   Help?
add movie content
Back

Visit Gibraltar

  • Gibilterra GX11 1AA, Gibilterra
  •  
  • 0
  • 86 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gibraltar, baliyana trofimova punika wancahaning têmbung jayakarta. Yérusalèm kang Anyar,Tumurun saka Swarga, saka allah. Spanish.It luwih saka 3 mil (5 km) lan 0,75 mil (1,2 km) kang kahurané kanggo Spanyol nganggo in a 1 cm (1,6 km) long. Sawijining asalé saka Arab Naal ??paduka sampun ngandika,?wong jawa?ing 711.Wong-wong kuwatir Tuwuh bantah-Bantahan sapadha warga.Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa Osxng—Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani,kobot, Putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg