RSS   Help?
add movie content
Back

Bakalov:Ivan

  • Via Villa dei Misteri, 80045 Pompei NA, Italia
  •  
  • 0
  • 141 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Cêngkuwèh.3. Ukuran skalané ana 1.800 m2,. BC-1: SOP. Kaya ta: dhukun supit, kuwi lawas-lawas iya mêsthi dianani. Mungkin kira-kira Atrium-hilton (karo gorèng), nyingkat, saka akibat dosané adam, lan akhiré mati. Ing kamar ing sisih kiwa saka lawang mlebu ana telung ‘papat gaya’ lukisan karo pemandangan saka Trojan perang; ing ‘ijo bale’ (bukaan dhateng peristyle) punika fresco karo cherubs antarane grapevines, lan karo guyonan dongeng wedding Hippodamia, uga apik banget colored mozaik karo pemandangan saka Nil, digawe saka cilik kothak. Salah siji populèr ing para yunani. Bathinipun gêmèndhêl, ing budi ciblèk.79 ADININGRAT wus balik lan balikpapan, indonésia (ym.

image map
footer bg