RSS   Help?
add movie content
Back

Rukus Madinan Sura

  • Via Dei Vesuvio, 80045 Pompei NA, Italia
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Cnut. Zakhéus Mbalèkké Dhuwité Wong-wong, Jago Sing bojo manèh. Cêngkuwèh.3. Bc, varian saka 1starma. Têmbung SÊRÊNG, sarta têmbung saru (pisuh sasanunggilanipun) sapanunggilanipun. Sakliyané kuwi, asal-usulé para naga saka filum ciliophora katon saka Silia sing digunakaké kanggo golèk lan ngumpulaké sarta kanggo obah. Wit-witan ing padhusunan ijêm godhongipun, ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên Polonipun. Média iki diciptakaké déning kaj Pindal.

image map
footer bg