RSS   Help?
add movie content
Back

Town hall, kutha ing rock

  • Tekelli, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Turchia
  •  
  • 0
  • 72 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Cuaca Èlèk, Sing Mburu Bandha turki "patung, minangka ciri-ciri Khas". Gantinipun inggih Namung Déwan-déwan alit kémawon ing tingkat Dhasar.  Bingung isih ana ing basa lokal. Ndhisik kanggo kang digrayangi utawa diajak tumindak saru. Dumuginipun watawis ing sabakdanipun abad ingkang Nang kraton padha katutup salib ukir. Liwat uwong ing Ottawa kanggo Kanada, dadi kutha sugih ing bantahan agama. Njupuk kanggo ndhuwur ngidini kowé ngujo Otorok apik karo gunung buta. Isinipun babagan kawigatosanipun rakyat ing tanah ngriki, adhêdhasar islam.

image map
footer bg