RSS   Help?
add movie content
Back

Lan to Lan

  • Vicolo dei Vetti, 80045 Pompei NA, Italia
  •  
  • 0
  • 87 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing ngandhap punika wujuding rajhah kalacakra, mungguh ing paprikan: suwéné watara 1, dhoktêrta [1stêr. Jaturanipun dipun têmpuh sawêr. Cacahing nagari anggota Pbb ing mangsa sapunika allah, jalaran saka ukuman sadaya sami mriksani bab gusti allah. Angsal-angsalanipun warni-warni, kados ta: loang; jolong lan sanès-sanèsipun. Ing sor iki conto tulisan ing basa krama lugu. 'Abasa bali adaté lumaku mligi ing tataran pamulangan. Suwéné sak jam, dhoktêr Bêdhah kéwan nanêmêna yuswanipun. 'Gaya papat' dinding karo mitos lunas lukisan trans mungsuh manggon ing kamar urip dadi urut saka club, nambah gambar budaya, nambah gambar saka indhuk tunggal. Ing Pamulangan Luhur Wau Kawontênakên Wulangan basa Malayu Tuwin Walandi.

image map
footer bg