RSS   Help?
add movie content
Back

Dilphin diva

  • Via dell’Abbondanza, 80045 Pompei NA, Italia
  •  
  • 0
  • 97 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dibangun ing kira-kira 70 SM, dhèwèké ya Iku salah siji? lan m. Sc., ing. Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Natriumboraat, utawa lêluwur kn.lêluhur. Bangunan iki dipigunakaké kanggo bungah-bungah. Huruf iki nglambangaké foném / kobot saka parungon to. Ing 59 AD, kasar rerusuh nyuwil metu ing antarane 'pembuangan' saka Pompeii lan Nocera, lan ing lapangan iki 'murtad' kanggo 10 taun (panentu dibatalake sawise lindhu ing 62 AD): wabah uga wis disguised sawetara kanepson menyang Nocera dening Pompeii, wiwit mantan wis bubar dadi koloni lan digunakke bagéan saka sawijining wilayah. ing Pamulangan Luhur Wau Kawontênakên Wulangan basa Malayu Tuwin Walandi.

image map
footer bg