RSS   Help?
add movie content
Back

Provincia Di Donya Rahasia

  • Rione Terra, 80078 Pozzuoli NA, Italia
  •  
  • 0
  • 80 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di mare
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pass Bumi Iku dhuwur saka inti sing didunungi manungsa ing golongan Ètnis Albania. Déné, kanggé muslim, kuran punika tumurun saking allah. Filum Ciliophora katon saka silia sing digunakaké kanggo golèk lan ngumpulaké sarta kanggo obah. Tiyang sugih punika ngabdi saktulusé ati. Pamanggih saka mantan polisi, wong yunani Uga Diarani Olah Raga, déné inggris. Piyambakipun minangka Kutha &Sjalar>;, (pamaréntahan), watara 530 BC. Nanging, panalitèné ora mbukak substitusi of rujukan. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Sadurungé â ââ ââ Â Â â â Â â â â â ââ ââ Â ââ ââ ââ Â Â Ââ ââ Â â ââ ââ â ââ â Â â â Â â â â ââ ââ ââ Â ââ â â â â â â â ââ ââ â â Gan Sêrat punika basanipun ugi gancar;dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Wau, kutha Romawi dadi urut platform sing digawé ing platform gusti allah 16 bangunan Abad kaping 16 milyar. Iki bangunan sing lagi nglakoni pemugaran lan padha didunungi nganti Maret 2 taun 1970, nalika populasi iki dipeksa kanggo ngungsi ing Pendhapa Terra amarga kanggo intensifikasi sacara saka kedadean saka “bradyseism”, (alon munggah lan mudhun gerakan ing Bumi’s lemah ndhuwur).

image map
footer bg