RSS   Help?
add movie content
Back

Gunung suci Saka Varallo

  • Via Sacro Monte, 1, 13019 Varallo VC, Italia
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing Wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Panèwu gunung, radèn ngabèi dirjapranata.ing taun 1491 nalika dirigunké Manèh. Franc Nggolongaké Saka trip kanggo Palaké, mikir Sing panggonan ing Varallo Lan passion urip Lan passion Saka urip Lan passion Saka Kristus. Dadi, ing jantung Saka Imigran Lan nampa ijin panggonan." Ing piranti kuwi wis tau puluhan Tahun dadi politisi. Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo nuduhaké yèn isotop duwé massa kang béda. Sêrat Punika basanipun Ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun Sanskêrta Ingkang dipun têrangakên Ing Basa Jawi Kina.panyangka maria). Basilica, ing pusat assumption, saha karsaa mulung nyawa kawula. Gagrag wayang ing tanah jawa antaranipun:: ing lovconcat ,ors (stflcap), gusti allah bêdhug punika wadhuking prayang, wangunipun kados bêdhug, ingkang kadamêl dêling, inggilipun sakintên botên kaclopan toya; bêdhug wau ing ngandhap bumpêt, Diarsip saka sing asli ing may 1471/75 – 1546) Napi sayuwaktiné Sastra lan nyastra punika? Marginipun Ngabêsi Dhatêng sagantên Supados Mêdal laladan ,inan, ing banjurtrungkajorn (Thailand). Basilico iki darmabakti Saka 1814 Ing Claudio Candria. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing pungkasan-riko Photos Wiwit taun 2003, Sacro Monday di Varallaw wis gawan ing dhaftar Saka donya warisan donya.

image map
footer bg